Villkor och policies

ANVÄNDARE
Denna utbildning gäller för en vägledare. Du har möjlighet att hjälpa ett obegränsat antal skribenter efter certifiering och all inkomst du tjänar genom att använda vår metod behåller du själv. Du får inte sprida något utbildningsmaterial vidare till tredje part.

COPYRIGHT
Write Your Self äger de fullständiga rättigheterna till utbildningsprogrammet. Du får inte kopiera, modifiera, eller på andra sätt ändra eller skapa produkter helt eller delvis baserade på utbildningsmaterialet. Även allt vårt digitala material är iMmaterialrättsligt skyddat och © Write Your Self, om inte annat är utskrivet. När du citerar text från vår hemsida, hänvisa till oss, Write Your Self, med en hyperlänk tillbaka till hemsidan.

PRIS OCH BETALNING
Avgift för utbildningen är 13 900 kronor, exklusive 25% moms. Betalning med Payson. Med Payson betalar du enkelt och tryggt. Välj att slutföra köpet direkt med VISA, MasterCard och internetbank eller betala i efterhand på faktura eller delbetalning. Delbetalning upp till 12 månader räntefritt. Här kan du läsa mer om Payson.

ANSVAR
Du använder vår metod på eget ansvar i din verksamhet. Vår metod kan inte ersätta medicinsk vård om sådant behov finns, men kan fungera som ett komplement. Detta är en utbildning för att handleda privatpersoner i skrivande. Det är inte en utbildning för att utbilda professionella i vår metod. Alla som använder vår metod professionellt ska vara certifierade av oss.

ÅTERBETALNING
Vi erbjuder inte återbetalning.

PRIVACY POLICY
– Vi skyddar dina privata uppgifter.
– Vi samlar bara in din information med ditt medgivande. Vi samlar bara in minsta nödvändiga information för att kunna fullfölja vår interaktion med dig, och vi delar inte personlig information vidare till tredje part.
– Dessa köpvillkor kan komma att ändras. Den senaste uppdateringen gjordes den 18 augusti 2020.

Kontakta oss gärna om du har några frågor: info@writeyourself.com